Chcemy abyś wiedział, że poważnie podchodzimy do ochrony Twoich danych osobowych. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, możesz się z nami zawsze skontaktować. 

Zależy nam na jak najpełniejszym dopasowaniu naszej oferty do Twoich potrzeb. Dlatego przygotowaliśmy dla Ciebie szereg informacji, które naszym zdaniem są istotne. 

  1. Administratorem Twoich danych osobowych będzie firma Margaret Małgorzata Sikorska, z siedzibą w 05-850 Mory, ul. Poznańska 5, NIP 5271135849REGON 017322236 ( zwaną dalej Administrator).
  2. Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania oraz przeniesienia danych.
  3. Przysługuje Ci prawo cofnięcia zgody w każdym czasie. Wyrażenie zgody nie jest niezbędne by kupować w naszym sklepie a jej odmowa nie ponosi za sobą żadnych konsekwencji.
  4. Podałeś nam swoje imię, adres mailowy i numer telefonu. Te dane będziemy przetwarzać w celach marketingowych. Chcemy się z Tobą kontaktować i informować Cię o promocjach i statusach Twoich zamówień w naszym sklepie. 
  5. Inspektorem danych osobowych z ramienia Administratora jest Katarzyna Bialik. Kontakt z inspektorem jest możliwy pod numerem telefonu (22 722 45 90) lub przez maila info@coolflowers.pl)
  6. Dane będziemy przechowywać tylko jeśli będziemy nadal wysyłać do Ciebie newsletter. Jeżeli nie będziesz już nim zainteresowany możesz w każdej chwili wycofać złożoną zgodę. 
  7. Twój adres mailowy będzie nam służył do komunikacji z Tobą. Będziemy za jego pomocą przesyłać informacje o naszych produktach, które naszym zdaniem mogą Cię zainteresować. 
  8. Twój numer telefonu będzie nam służył do komunikacji z Tobą. Będziemy za jego pomocą przesyłać informacje o naszych produktach, które naszym zdaniem mogą Cię zainteresować. 
  9. Twoje imię wykorzystamy by lepiej dopasować do Ciebie spersonalizowane wiadomości. 
  10. Jeżeli Twoje dane osobowe zostały naruszone, masz prawo złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. 
  11. Jako Administrator korzystamy z różnych zewnętrznych usługodawców aby lepiej świadczyć własne usługi. Podane przez Ciebie dane osobowe mogą być  przez nich wykorzystywane. Te firmy świadczą dla nas usługi kurierskie oraz obsługę katalogu on-lineŁączy nas z nimi umowa powierzenia danych, która zapewnia, że Twoje dane są bezpieczne. Jako administrator jesteśmy odpowiedzialni także za podmioty, które przetwarzają za nas Twoje dane osobowe. 
  12. Zaznaczyłeś, że wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez Administratora w celach marketingowych oraz komunikowanie się z Tobą w celu informowania o promocjach i statusach Twoich zamówień